Naon urang nawiskeun
w
DET Power aktip ngajajah sareng mendakan dunya énggal kalayan énergi sareng solusi anu terus-terusan.
  • VRLA-LEAD ACID BATTERY

    batré asam VRLA-lead

    Reliable jeung rentang kakuatan pinuh ku AGM, GEL, Banjir, klep suhu luhur diatur
  • FRONT TERMINAL BATTERY

    Batré terminal hareup

    plat melengkung 3D thickened jeung téhnologi éléktrolit koloid nano diadopsi.hirup siklus panjang (leuwih 15years), low floating muatan ayeuna jeung kinerja suhu luhur stabil
  • LITHIUM BATTERY

    Batré litium

    kamampuan ngecas gancang batré LiFePo4 nyadiakeun solusi énergi idéal pikeun solar
  • POWER WALL BATTERY

    POWER BATTERY témbok

    Battety témbok kakuatan DET POWER Sél fosfat beusi litium kualitas luhur diadopsi, anu gaduh kinerja stabil, efisiensi tinggi sareng stabilitas dina ngecas sareng ngecas, sareng pamasangan saderhana,
  • SOLAR ENERGY STORAGE

    Panyimpenan énergi surya

    DET POWER mangrupikeun pamimpin anu diproduksi dina ngahasilkeun kualitas luhur sareng efisiensi anu luhur
  • UPS

    UPS

    DET POWER UPS nyayogikeun panyalindungan kakuatan skala pinuh pikeun aplikasi kritis
  • DATA CENTER

    PUSAT DATA

    Solusi pusat data mikro sareng sedeng anu terintegrasi pisan sareng kompak
  • ENERGY STORAGE SOLUTION

    Leyuran neundeun énergi

    Canggih & inovatif off-grid / on-grid solusi panyimpen énergi pikeun ngarasakeun
produk unggulan
n
DET Power ngamekarkeun produk jeung solusi anyar nurutkeun parobahan panganyarna dina pasaran.
  • DET Smart Powerwall 5kwh 7kwh 10kwh LiFePo4 battery

    DET Smart Powerwall 5kwh 7kwh 10kwh LiFePo4 batré

    DET Smart Powerwall mangrupikeun solusi sistem panyimpen énérgi batré anu dikembangkeun ku detai, anu gaduh kaunggulan kaamanan sareng reliabilitas, umur jasa panjang, aréa lanté alit, operasi sareng perawatan anu sederhana.Sél fosfat beusi litium diadopsi, anu mangrupikeun sél anu paling aman dina batré litium.Téknologi kontrol babagi ayeuna anu unik di industri ngadukung campuran batré lami sareng énggal, sacara signifikan ngirangan capex.Sistem BMS multi-lapisan, digabungkeun sareng sistem GRPS / APP, sadar manajemén calakan batré sareng ngirangan pisan OPEX.
    • Wall mounted Tembok dipasang
    • IP65 waterproof IP65 waterproof
    • Higher capacity Kapasitas luhur
    • Long backup time waktos cadangan panjang
    ningali sadaya produk
  • 48V Home series lithium phosphate battery - expandable capacity

    48V Imah runtuyan batré litium fosfat - kapasitas expandable

    Runtuyan panyimpen énergi kulawarga nyaéta DET POWER Solusi sistem panyimpen énérgi batré tipe kabinét anu dikembangkeun ku perusahaan listrik parantos ngahijikeun batré panyimpen énergi kalayan kapasitas ékspansi ageung, rohangan leutik, gerakan anu gampang sareng pisibilitas inpormasi.Batré terpadu tipe kabinét tiasa kaluaran batré unggal modul sacara stabil ngaliwatan ékualiser BMS, anu ngajantenkeun umur batre langkung panjang.
    • Wall mounted Tembok dipasang
    • IP65 waterproof IP65 waterproof
    • Higher capacity Kapasitas luhur
    • Long backup time waktos cadangan panjang
    ningali sadaya produk
Aplikasi Kami
o
DET Power, salaku perusahaan kelas dunya, ngadeg taun 1985, operasi di genep buana.
tingali sadaya aplikasi
SAHA URANG ?
w

Det Power Batre Téhnologi Co., kawates

DET POWER Manutacturers (di luhur 500 pagawe, 20,000m2 workshop bébas debu, 12 taun pangalaman, 5 taun suplai ka 20 konsumén dagang asing global, ISO, CE jeung ULcertification, 2 jam pikeun ngahontal port Hongkong, ieu téh kumaha urang nyadiakeun jasa kualitas sareng palanggan anu terkenal di sakuliah dunya jasa Kompetitif)…


Pausahaan Nurut kana Prinsipna "ngalakukeun hal pikeun lila dina hiji waktu, ngalakukeun unggal batré kalawan haté, sarta kapuasan customer urang téh Cangkuang!"Kami Percaya Kualitas, Palayanan sareng Harga Kami Bakal Ngajantenkeun Anjeun Langkung Saing Dina Kompetisi Pasar Anu Sengketa.

tingali langkung seueur ngeunaan
DET
1995
1995
saprak
100
100
nagara
1100
1100
konsumén
2200
2200
proyék
110
110
mitra
  • FACTORY DIRECT SALE
    PABRIK DIJUAL LANGSUNG
    20+ taun pangalaman manufaktur jeung 2 pabrik manufaktur jeung produk bisa shipped ka purchasers langsung.
  • HIGH QUALITY
    KUALITAS LUHUR
    Kami gaduh pabrik sél batré sorangan,Produk kami ngalangkungan sistem kontrol kualitas anu ketat pikeun ngaleuwihan kinerja sareng reliabilitas
  • ADVANCED TECHNOLOGY
    Téhnologi canggih
    Simkuring gaduh tim R & D urang sorangan, sarta boga gawé babarengan alus kalawan universitas Cina pikeun mastikeun pamakéan desain téhnologi paling canggih.
  • PROFESSIONAL SERVICE
    LAYANAN PROFESIONAL
    Ladenan multi platform online sareng offline, insinyur ngalaman & tim penjualan profésional netepkeun jasa pra & saatos penjualan sareng pangiriman tepat waktu ka konsumén global urang.
Puseur warta
n
DET Power ngabagi tren & téknologi pangénggalna pikeun tumuwuh babarengan sareng para nasabah global.

Hubungan antara tegangan pak jeung kapasitas batré litium beusi fosfat

11 Apr 2022
pak batré litium beusi fosfat ieu favored ku loba fans kusabab beurat na torek dina kapasitas sarua, kapasitas batré litium mangrupa salah sahiji indikator kinerja penting pikeun ngukur kinerja batré, nalika discharging, tegangan batré litium bakal gradu. ...
Naha anjeun milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan produk profésional sareng solusi kakuatan DET Power?Kami ngagaduhan tim ahli anu siap ngabantosan anjeun salawasna.Punten eusian formulir sareng wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas.