• Smart 48V LiFePO4 battery charge and discharge equalizer

    Smart 48V LiFePO4 ngecas batré jeung ékualiser ngurangan

    Smart 48V / 51.2V LiFePO4 ngeusi batre sareng ékualiser ékualiser

    Equalization calakan: discharging jeung ngecas

    Ékualiser tunggal max 64pcs Ngadukung langkung ékualiser pikeun paralel dina panyimpenan Wadahna

    Support kontrol pinter: WIFI, SMNP

    Ékualiser DET POWER mangrupikeun séri produk batré litium 48V anu dianggo dina paralel kapasitas luhur.Numutkeun sababaraha taun pangalaman téknis BMS, éta tiasa nyayogikeun solusi pikeun tegangan paralel sareng kasaimbangan ayeuna sajumlah ageung bungkus batré litium, sareng tiasa cocog sareng komunikasi inverters mainstream di pasar, ku kituna ngirangan operasi. ongkos pikeun konsumén

     

  • Smart Powerwall 3kwh 5kwh LiFePo4 Battery

    Smart Powerwall 3kwh 5kwh LiFePo4 Batré

    Kahirupan siklus panjang anu dipercaya sareng 5000 siklus Litium beusi fosfat sél stabilitas tinggi, panas kaluar tina kontrol, teu aya seuneu Sistem BMS Multi lapisan ensures reliabiliti lapisan batré litium ku lapisan Efisien warning awal, leuwih suhu laporan warning dini, mastikeun kaamanan Éfisién dénsitas énergi High , nyimpen 70% aréa lanté dibandingkeun jeung asam kalungguhan Sistim manajemén batré calakan ngaheéat 80% tina operasi poean jeung biaya pangropéa Basajan téhnologi babagi ayeuna Active ngarojong pergaulan accu anyar jeung heubeul, sarta ékspansi kapasitas anu basajan kontrol babagi tegangan calakan, ngarojong Jumlah diferensiasi modul litium jeung hibrid

  • Smart Powerwall 51.2V200Ah 10kwh LiFePo4 battery

    Smart Powerwall 51.2V200Ah batré LiFePo4 10kwh

    DET Smart Powerwall mangrupikeun solusi sistem panyimpen énérgi batré anu dikembangkeun ku DET POWER, anu gaduh kaunggulan kaamanan sareng kabébasan, umur jasa panjang, aréa lanté alit, operasi sareng perawatan anu sederhana.Sél fosfat beusi litium diadopsi, anu mangrupikeun sél anu paling aman dina batré litium.Téknologi kontrol babagi ayeuna anu unik di industri ngadukung campuran batré lami sareng énggal, sacara signifikan ngirangan capex.Sistem BMS multi-lapisan, digabungkeun sareng sistem GRPS / APP, sadar manajemén calakan batré sareng ngirangan pisan OPEX.

  • 48V LifePO4 Home Energy Storage Series

    48V LifePO4 Imah Energy Panyimpenan Series

    Runtuyan panyimpen énergi kulawarga nyaéta DET POWER Solusi sistem panyimpen énérgi batré tipe kabinét anu dikembangkeun ku perusahaan listrik parantos ngahijikeun batré panyimpen énergi kalayan kapasitas ékspansi ageung, rohangan leutik, gerakan anu gampang sareng pisibilitas inpormasi.

    Batré terpadu tipe kabinét tiasa kaluaran batré unggal modul sacara stabil ngaliwatan ékualiser BMS, anu ngajantenkeun umur batre langkung panjang.

    batré LiFePO4 dihasilkeun ku parusahaan urang boga résistansi suhu luhur, rentang kapasitas badag, beurat hampang tur beurat hampang Fitur téhnologi tina polusi-gratis, ngembangkeun gancang, sarta disambut ku pamaké.

    Ieu pilihan kahiji pikeun solusi batré gudang paménta tinggi

  • DET 48V Lithium Battery Pack

    DET 48V Litium Batré Pack

    DET 48V Litium Batré Pack

    DET LiFePo4 pack mangrupikeun solusi sistem panyimpen énérgi batré anu dikembangkeun ku detai, anu ngagaduhan kaunggulan kaamanan sareng reliabilitas, umur jasa panjang, aréa lanté alit, operasi sareng perawatan anu sederhana.

    Sél fosfat beusi litium diadopsi, anu mangrupikeun sél anu paling aman dina batré litium.

    Téknologi kontrol babagi ayeuna anu unik di industri ngadukung campuran batré lami sareng énggal, sacara signifikan ngirangan capex.

    Sistem BMS multi-lapisan, digabungkeun sareng sistem GRPS / APP, sadar manajemén calakan batré sareng ngirangan pisan OPEX.

  • 48V/51.2V 100Ah LiFePO4 battery pack

    48V / 51.2V 100Ah LiFePO4 pak batré

    Séri DET 48V / 51.2V mangrupikeun solusi sistem panyimpen énergi batré anu dikembangkeun ku detai, anu ngagaduhan kaunggulan kaamanan sareng reliabilitas, umur jasa panjang, aréa lanté alit, operasi sareng perawatan anu sederhana.Sél fosfat beusi litium diadopsi, anu mangrupikeun sél anu paling aman dina batré litium.Téknologi kontrol babagi ayeuna anu unik di industri ngadukung campuran batré lami sareng énggal, sacara signifikan ngirangan capex.Sistem BMS multi-lapisan, digabungkeun sareng sistem GRPS / APP, sadar manajemén calakan batré sareng ngirangan pisan OPEX.

  • 48V/51.2V 200Ah LiFePO4 Battery Pack

    48V / 51.2V 200Ah LiFePO4 Batré Pack

    Seri DET 48V / 51.2V mangrupikeun solusi sistem panyimpen énergi batré anu dikembangkeun ku DET POWER, anu ngagaduhan kaunggulan kaamanan sareng reliabilitas, umur jasa panjang, aréa lanté alit, operasi sareng perawatan anu sederhana.Sél fosfat beusi litium diadopsi, anu mangrupikeun sél anu paling aman dina batré litium.Téknologi kontrol babagi ayeuna anu unik di industri ngadukung campuran batré lami sareng énggal, sacara signifikan ngirangan capex.Sistem BMS multi-lapisan, digabungkeun sareng sistem GRPS / APP, sadar manajemén calakan batré sareng ngirangan pisan OPEX.

  • 48V/51.2V 300Ah LiFePO4 Battery Pack

    48V / 51.2V 300Ah LiFePO4 Batré Pack

    Seri DET 48V / 51.2V mangrupikeun solusi sistem panyimpen énergi batré anu dikembangkeun ku DET POWER, anu ngagaduhan kaunggulan kaamanan sareng reliabilitas, umur jasa panjang, aréa lanté alit, operasi sareng perawatan anu sederhana.Sél fosfat beusi litium diadopsi, anu mangrupikeun sél anu paling aman dina batré litium.Téknologi kontrol babagi ayeuna anu unik di industri ngadukung campuran batré lami sareng énggal, sacara signifikan ngirangan capex.Sistem BMS multi-lapisan, digabungkeun sareng sistem GRPS / APP, sadar manajemén calakan batré sareng ngirangan pisan OPEX.

  • DET Smart Powerwall 5kwh 7kwh 10kwh LiFePo4 battery

    DET Smart Powerwall 5kwh 7kwh 10kwh LiFePo4 batré

    Batré asam timbal sareng terminal hareup DET dirarancang khusus pikeun aplikasi telekomunikasi, kalayan umur muatan ngambang 12 taun.

    Plat melengkung 3D anu kandel, rumus témpél khusus sareng téknologi pemisah AGM panganyarna diadopsi.

    kinerja stabil, konsistensi alus, cocog pikeun kasempetan telekomunikasi outdoor sarta aplikasi kakuatan cadangan lianna.

    Struktur panjang sareng sempit sareng desain terminal payun ngagampangkeun dipasang sareng mertahankeun, sareng ukuranana cocog pisan sareng 19'/ 23'kabinét standar / rak.

  • 384V 50Ah high Voltage battery with LCD display cabinet

    Batré tegangan tinggi 384V 50Ah sareng kabinét tampilan LCD

    Leyuran panyimpen énergi kabinét terpadu kulawarga Det ngahijikeun batré sareng inverters dina hiji kabinét, anu dicirikeun ku pamasangan saderhana, rohangan anu dijajah leutik sareng pangropéa gampang,

  • 51.2v high capacity battery and inverter integrated cabinet battery solution

    51.2v batré kapasitas tinggi na inverter solusi batré kabinét terpadu

    Leyuran panyimpen énergi kabinét terpadu kulawarga Det ngahijikeun batré sareng inverters dina hiji kabinét, anu dicirikeun ku pamasangan saderhana, rohangan anu dijajah leutik sareng pangropéa gampang,

  • DET lifePo4 3.2V Battery Cells

    DET lifePo4 3.2V Sél Batré

    Kapadetan énergi det LiFePO4 tinggi, sarta dénsitas énergi cangkang aluminium pasagi batré LiFePO4 nyaéta 180wh / kg Batré boga kinerja kaamanan alus, struktur batréna moal robah salila ngecas na discharging prosés, sarta eta moal kaduruk. jeung ngabeledug.

    Leuwih ti éta, éta kénéh pisan aman sanajan dina kaayaan husus kayaning sirkuit pondok, overcharge, Tonjolan jeung needling, kalayan hirup siklus panjang.Kahirupan siklus 1C batré LiFePO4 umumna langkung ti 3500 kali,

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2
Naha anjeun milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan produk profésional sareng solusi kakuatan DET Power?Kami ngagaduhan tim ahli anu siap ngabantosan anjeun salawasna.Punten eusian formulir sareng wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas.