• 48V LifePO4 Home Energy Storage Series

    48V LifePO4 Imah Energy Panyimpenan Series

    Runtuyan panyimpen énergi kulawarga nyaéta DET POWER Solusi sistem panyimpen énérgi batré tipe kabinét anu dikembangkeun ku perusahaan listrik parantos ngahijikeun batré panyimpen énergi kalayan kapasitas ékspansi ageung, rohangan leutik, gerakan anu gampang sareng pisibilitas inpormasi.

    Batré terpadu tipe kabinét tiasa kaluaran batré unggal modul sacara stabil ngaliwatan ékualiser BMS, anu ngajantenkeun umur batre langkung panjang.

    batré LiFePO4 dihasilkeun ku parusahaan urang boga résistansi suhu luhur, rentang kapasitas badag, beurat hampang tur beurat hampang Fitur téhnologi tina polusi-gratis, ngembangkeun gancang, sarta disambut ku pamaké.

    Ieu pilihan kahiji pikeun solusi batré gudang paménta tinggi

  • DET 48V Lithium Battery Pack

    DET 48V Litium Batré Pack

    DET 48V Litium Batré Pack

    DET LiFePo4 pack mangrupikeun solusi sistem panyimpen énérgi batré anu dikembangkeun ku detai, anu ngagaduhan kaunggulan kaamanan sareng reliabilitas, umur jasa panjang, aréa lanté alit, operasi sareng perawatan anu sederhana.

    Sél fosfat beusi litium diadopsi, anu mangrupikeun sél anu paling aman dina batré litium.

    Téknologi kontrol babagi ayeuna anu unik di industri ngadukung campuran batré lami sareng énggal, sacara signifikan ngirangan capex.

    Sistem BMS multi-lapisan, digabungkeun sareng sistem GRPS / APP, sadar manajemén calakan batré sareng ngirangan pisan OPEX.

  • 48V/51.2V 100Ah LiFePO4 battery pack

    48V / 51.2V 100Ah LiFePO4 pak batré

    Séri DET 48V / 51.2V mangrupikeun solusi sistem panyimpen énergi batré anu dikembangkeun ku detai, anu ngagaduhan kaunggulan kaamanan sareng reliabilitas, umur jasa panjang, aréa lanté alit, operasi sareng perawatan anu sederhana.Sél fosfat beusi litium diadopsi, anu mangrupikeun sél anu paling aman dina batré litium.Téknologi kontrol babagi ayeuna anu unik di industri ngadukung campuran batré lami sareng énggal, sacara signifikan ngirangan capex.Sistem BMS multi-lapisan, digabungkeun sareng sistem GRPS / APP, sadar manajemén calakan batré sareng ngirangan pisan OPEX.

  • 48V/51.2V 200Ah LiFePO4 Battery Pack

    48V / 51.2V 200Ah LiFePO4 Batré Pack

    Seri DET 48V / 51.2V mangrupikeun solusi sistem panyimpen énergi batré anu dikembangkeun ku DET POWER, anu ngagaduhan kaunggulan kaamanan sareng reliabilitas, umur jasa panjang, aréa lanté alit, operasi sareng perawatan anu sederhana.Sél fosfat beusi litium diadopsi, anu mangrupikeun sél anu paling aman dina batré litium.Téknologi kontrol babagi ayeuna anu unik di industri ngadukung campuran batré lami sareng énggal, sacara signifikan ngirangan capex.Sistem BMS multi-lapisan, digabungkeun sareng sistem GRPS / APP, sadar manajemén calakan batré sareng ngirangan pisan OPEX.

  • 48V/51.2V 300Ah LiFePO4 Battery Pack

    48V / 51.2V 300Ah LiFePO4 Batré Pack

    Seri DET 48V / 51.2V mangrupikeun solusi sistem panyimpen énergi batré anu dikembangkeun ku DET POWER, anu ngagaduhan kaunggulan kaamanan sareng reliabilitas, umur jasa panjang, aréa lanté alit, operasi sareng perawatan anu sederhana.Sél fosfat beusi litium diadopsi, anu mangrupikeun sél anu paling aman dina batré litium.Téknologi kontrol babagi ayeuna anu unik di industri ngadukung campuran batré lami sareng énggal, sacara signifikan ngirangan capex.Sistem BMS multi-lapisan, digabungkeun sareng sistem GRPS / APP, sadar manajemén calakan batré sareng ngirangan pisan OPEX.

  • 51.2v high capacity battery and inverter integrated cabinet battery solution

    51.2v batré kapasitas tinggi na inverter solusi batré kabinét terpadu

    Leyuran panyimpen énergi kabinét terpadu kulawarga Det ngahijikeun batré sareng inverters dina hiji kabinét, anu dicirikeun ku pamasangan saderhana, rohangan anu dijajah leutik sareng pangropéa gampang,

Naha anjeun milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan produk profésional sareng solusi kakuatan DET Power?Kami ngagaduhan tim ahli anu siap ngabantosan anjeun salawasna.Punten eusian formulir sareng wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas.