• 12.8V LiFePO4 Series Pack

    12.8V LiFePO4 Series Pack

    Batré litium 12.8v nyaéta ngagantian batré 12V kalungguhan-asam.

    Dina 2020, pangsa pasar batré lead-asam bakal ngaleuwihan 63%, anu loba dipaké dina alat komunikasi, catu daya sayaga jeung sistem tanaga surya.

    Nanging, kusabab biaya pangropéa anu luhur, umur batre pondok sareng polusi anu ageung pikeun lingkungan, éta laun-laun diganti ku batré litium-ion.

    Diperkirakeun yén pangsa pasar batré litium-ion bakal dibalikkeun ka batré super lead-acid dina 2026.

    Tegangan unit batré LiFePO4 nyaéta 3.2V, sareng voltase gabungan persis sami sareng batré timbal-asam.

    Dina volume anu sami, batré LiFePO4 gaduh dénsitas énergi anu langkung luhur sareng beurat anu langkung hampang.

    Samentawis waktos, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngagentos batré asam timbal

Naha anjeun milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan produk profésional sareng solusi kakuatan DET Power?Kami ngagaduhan tim ahli anu siap ngabantosan anjeun salawasna.Punten eusian formulir sareng wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas.