DET kakuatan téhnologi CO., LTD

Fokus kana énergi héjo, Lebetkeun kana industri sareng nganggo téknologi batré pikeun nyayogikeun solusi énergi héjo

merek

DET Power - pabrik alat batré anu kasohor di dunya

Kustomisasi

Kamampuhan kustomisasi canggih pikeun industri aplikasi khusus anjeun.

Pangalaman

12 taun terus ngembangkeun pangalaman dina industri batré.

Saha urang

DET kakuatan téhnologi CO., LTD, "Panyimpenan énergi héjo panyadia ladenan terpadu di jaman data badag", babagi bumi héjo kalawan konsumén global kalawan téhnologi énergi maju-pilari.

Kami aktip ngajalajah sareng mendakan dunya énergi anyar anu ngembang - dina neundeun énergi,DET kakuatanboga rentang pinuh solusi panyimpen énergi pikeun nyadiakeun jaminan énergi héjo padet;Hayu énergi janten tiasa didaur ulang sareng tiasa dianyari, ngirangan kaleungitan sumber daya sareng mulangkeun bumi anu séhat.

DET kakuatanmangrupakeun "perusahaan ramah-lingkungan nasional" dina industri, kitu ogé hiji meunangna husus tina "konci nasional grup industri tinggi-tech", "top 100 perusahaan informasi éléktronik Cina urang" jeung "top global 500 perusahaan énergi anyar".

Batré panyimpen énergi anu jero sareng kuat

Fokus kana énergi héjo, Lebetkeun kana industri sareng nganggo téknologi batré pikeun nyayogikeun solusi énergi héjo

inovasi urang

"Terus nyerep konsép sareng téknologi canggih di dunya sareng ningkatkeun kamampuan inovasi mandiri mangrupikeun kakuatan panggerak sareng panyabab internal anu kaku pikeun pangembangan detai."

Strategi DET kantor pusatna di Dongguan sareng gaduh pangkalan produksi batré: pangkalan industri Shaoguan Renhua sareng Dongguan.Basis R&D na aya di Dongguan, Shenzhen sareng Walanda

 

Tentang Kami

Os moles pendebat.Sidera fuerat.Ulla solum homo dei.Phoebe nec temperiem gravitate diffundi unus perpetuum media.

Maca deui

Staf Kami

Os moles pendebat.Sidera fuerat.Ulla solum homo dei.Phoebe nec temperiem gravitate diffundi unus perpetuum media.

Maca deui

Jasa Kami

Os moles pendebat.Sidera fuerat.Ulla solum homo dei.Phoebe nec temperiem gravitate diffundi unus perpetuum media.

Maca deui

Ngahubungan

Os moles pendebat.Sidera fuerat.Ulla solum homo dei.Phoebe nec temperiem gravitate diffundi unus perpetuum media.

Maca deui

Kami nyandak pendekatan garis handap pikeun unggal proyék.Klién kami konsistén ningali paningkatan lalu lintas, kasatiaan merek ditingkatkeun sareng petunjuk anyar berkat karya urang.

- - DET kakuatan.CEO.Tuan LI

Mangtaun-taun
Ti saprak taun 2008
4 Urang Sunda
NO.OF KARYAWAN
méter pasagi
BANGUNAN PABRIK
Kakuatan produk WH
BATTERY Kapasitas produk

Naha anjeun milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan produk profésional sareng solusi kakuatan DET Power?Kami ngagaduhan tim ahli anu siap ngabantosan anjeun salawasna.Punten eusian formulir sareng wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas.