• Smart Powerwall 3kwh 5kwh LiFePo4 Battery

    Smart Powerwall 3kwh 5kwh LiFePo4 Batré

    Kahirupan siklus panjang anu dipercaya sareng 5000 siklus Litium beusi fosfat sél stabilitas tinggi, panas kaluar tina kontrol, teu aya seuneu Sistem BMS Multi lapisan ensures reliabiliti lapisan batré litium ku lapisan Efisien warning awal, leuwih suhu laporan warning dini, mastikeun kaamanan Éfisién dénsitas énergi High , nyimpen 70% aréa lanté dibandingkeun jeung asam kalungguhan Sistim manajemén batré calakan ngaheéat 80% tina operasi poean jeung biaya pangropéa Basajan téhnologi babagi ayeuna Active ngarojong pergaulan accu anyar jeung heubeul, sarta ékspansi kapasitas anu basajan kontrol babagi tegangan calakan, ngarojong Jumlah diferensiasi modul litium jeung hibrid

  • Smart Powerwall 51.2V200Ah 10kwh LiFePo4 battery

    Smart Powerwall 51.2V200Ah batré LiFePo4 10kwh

    DET Smart Powerwall mangrupikeun solusi sistem panyimpen énérgi batré anu dikembangkeun ku DET POWER, anu gaduh kaunggulan kaamanan sareng kabébasan, umur jasa panjang, aréa lanté alit, operasi sareng perawatan anu sederhana.Sél fosfat beusi litium diadopsi, anu mangrupikeun sél anu paling aman dina batré litium.Téknologi kontrol babagi ayeuna anu unik di industri ngadukung campuran batré lami sareng énggal, sacara signifikan ngirangan capex.Sistem BMS multi-lapisan, digabungkeun sareng sistem GRPS / APP, sadar manajemén calakan batré sareng ngirangan pisan OPEX.

Naha anjeun milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan produk profésional sareng solusi kakuatan DET Power?Kami ngagaduhan tim ahli anu siap ngabantosan anjeun salawasna.Punten eusian formulir sareng wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas.