• Advanced and  Innovative Off-gird and On-grid Energy Storage Solution

    Canggih sareng Inovatif Pareum-gird sareng Solusi Panyimpen Énergi Dina-grid

    Wadah sistem panyimpen énergi batré (BESS) dumasar kana desain modular.Éta tiasa dikonpigurasi pikeun cocog sareng kakuatan anu dibutuhkeun sareng syarat kapasitas aplikasi klien.Sistem panyimpen énergi batré dumasar kana wadah angkutan laut standar mimitian ti kW/kWh (wadah tunggal) dugi ka MW/MWh (ngagabungkeun sababaraha wadah).Sistem panyimpen énergi wadahna ngamungkinkeun pamasangan gancang, operasi anu aman sareng kaayaan lingkungan anu dikontrol.

    Wadah Sistem Panyimpen Énergi (BESS) dirancang pikeun lingkungan, gedong umum, usaha sedeng sareng ageung sareng sistem panyimpen skala utilitas, jaringan lemah atanapi pareum, e-mobilitas atanapi salaku sistem cadangan.Wadah sistem panyimpen énergi ngamungkinkeun pikeun nyimpen énergi anu dihasilkeun ku photovoltaics, turbin angin, atanapi CHP.Kusabab umur siklus anu luhur, wadah sistem panyimpen énergi ogé dianggo pikeun nyukur puncak, ku kituna ngirangan tagihan listrik.

    Sistem panyimpen énergi wadahna kami (BESS) mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun proyék panyimpen énergi skala ageung.Wadah panyimpen énergi tiasa dianggo dina integrasi sababaraha téknologi panyimpen sareng pikeun tujuan anu béda.

Naha anjeun milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan produk profésional sareng solusi kakuatan DET Power?Kami ngagaduhan tim ahli anu siap ngabantosan anjeun salawasna.Punten eusian formulir sareng wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas.