Katerangan pondok:

Wadah sistem panyimpen énergi batré (BESS) dumasar kana desain modular.Éta tiasa dikonpigurasi pikeun cocog sareng kakuatan anu dibutuhkeun sareng syarat kapasitas aplikasi klien.Sistem panyimpen énergi batré dumasar kana wadah angkutan laut standar mimitian ti kW/kWh (wadah tunggal) dugi ka MW/MWh (ngagabungkeun sababaraha wadah).Sistem panyimpen énergi wadahna ngamungkinkeun pamasangan gancang, operasi anu aman sareng kaayaan lingkungan anu dikontrol.

Wadah Sistem Panyimpen Énergi (BESS) dirancang pikeun lingkungan, gedong umum, usaha sedeng sareng ageung sareng sistem panyimpen skala utilitas, jaringan lemah atanapi pareum, e-mobilitas atanapi salaku sistem cadangan.Wadah sistem panyimpen énergi ngamungkinkeun pikeun nyimpen énergi anu dihasilkeun ku photovoltaics, turbin angin, atanapi CHP.Kusabab umur siklus anu luhur, wadah sistem panyimpen énergi ogé dianggo pikeun nyukur puncak, ku kituna ngirangan tagihan listrik.

Sistem panyimpen énergi wadahna kami (BESS) mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun proyék panyimpen énergi skala ageung.Wadah panyimpen énergi tiasa dianggo dina integrasi sababaraha téknologi panyimpen sareng pikeun tujuan anu béda.


  • merek:DET atanapi OEM
  • Sertifikasi:ISO, CE, MSDS, UN38.3, MEA,
  • Rincian produk

    DATA Téknis

    Ngundeur

    Pangwangunan:

    2

    Bisa diandelkeun

    Sistem batré 1Mwh / 2Mwh perusahaan kami ngagaduhan parameter ieu:
    1) Numutkeun sarat beban sistem teu kirang ti 1MW / 2mwh alat dina kabin gudang énérgi prefabricated, proyék sistem panyimpen énérgi ieu ngagunakeun PCS 1MW dina kabin prefabricated pikeun ngatur tumpukan batré gudang énergi.
    2) Unggal tumpukan diwangun ku 1 PCS na 13pcs klaster batré paralel, sarta dilengkepan sistem manajemen batré.Unggal klaster batré diwangun ku Unit manajemén klaster batré jeung 15pcs Unit manajemén string batré (16 string BMU).
    3) Hiji set sistem wadahna dilengkepan 1 set 1MW PCs;kapasitas batréna téh 2.047mwh, kaasup 3120pcs accu total na 240pcs accu dina unggal klaster.
    4) Hiji kotak batré diwangun ku 16 sél tunggal 205ah dina runtuyan, sarta hiji klaster diwangun ku 15 kotak batré dina runtuyan, nu disebut 240s1p klaster batré, nyaéta 768v205ah;
    5) Hiji set wadahna diwangun ku 13 klaster batré 240s1p paralel, nyaéta 2.047mwh.

    Aplikasi:

    Generasi kakuatan leutik
    Catu daya sayaga tutuwuhan
    Pindahkeun generasi kakuatan
    tempat badag

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Parameter téknis

     

    Tegangan dipeunteun (V) 768 7
    Kapasitas dipeunteun (AH) 205*13
    Total kakuatan (KWh) 157.44*13
    Total beurat (KG) 19682+8000(perkiraan)
    Kapadetan énergi (KWh/KG) 73.9
    Modeu grup batré 240S 1P@13 Grup
    rentang tegangan kaluaran pak batré (V) 600-864
    Dipeunteun ayeuna ngurangan (A) 100*13
    Arus ngecas dipeunteun (A) 100*13
    Kisaran suhu operasi (℃) Muatan 0 ~ 55 ℃,Ngaleupaskeun-20 ~ 55 ℃,
    Disarankeun lingkup SOC karya 35-85%
    lila-lila shelving sarat kakuatan 40%~70%
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Naha anjeun milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan produk profésional sareng solusi kakuatan DET Power?Kami ngagaduhan tim ahli anu siap ngabantosan anjeun salawasna.Punten eusian formulir sareng wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas.