• Long life  cycle battery

    Batré daur hirup panjang

    batré timah-asam disegel panjang-umur sampurna nyumponan sarat tina seueur aplikasi anu béda, kalebet telekomunikasi, alat médis bumi (HME) / mobilitas, sareng dasarna henteu kedah nambihan cai sulingan dina umur jasa.

    Ogé boga ciri résistansi shock, résistansi suhu luhur, volume leutik sarta ngurangan diri leutik.

    Tim pamekaran kami ngagabungkeun paménta pasar sareng optimasi desain, pilihan komponén precision sareng prosés manufaktur canggih pikeun ngahasilkeun solusi batré anu paling murah pikeun aplikasi ayeuna.

  • Front Terminal DET battery

    Hareup Terminal batré DET

    batré Terminal Front DET

    Batré asam timbal sareng terminal hareup DET dirarancang khusus pikeun aplikasi telekomunikasi, kalayan umur muatan ngambang 12 taun.Plat melengkung 3D anu kandel, rumus témpél khusus sareng téknologi pemisah AGM panganyarna diadopsi.

    kinerja stabil, konsistensi alus, cocog pikeun kasempetan telekomunikasi outdoor sarta aplikasi kakuatan cadangan lianna.

    Struktur anu panjang sareng sempit sareng desain terminal payun ngagampangkeun masang sareng ngajaga, sareng ukuranana cocog pisan sareng kabinét / rak standar 19 / 23.

  • DET power VRLA battery(AGM & Gel)

    batré VRLA kakuatan DET (AGM & gél)

    DET Power klep dikawasa disegel batré kalungguhan-asam disebut oge "pangropéa batré bébas".

    Résin epoxy disegel husus, cangkang alur jeung struktur panutup, kitu ogé jalur sealing panjang pikeun terminal sarta konektor anu diadopsi pikeun mastikeun yén klep dikawasa disegel batré kalungguhan-asam boga résistansi leakage alus teuing, sarta hirup husus nyaéta panjang (nepi ka 1200 kali). ), kapasitas cukup, konduktivitas alus tur rupa-rupa suhu, Hal ieu loba dipaké dina sagala lapisan kahirupan.

  • DET Deep cycle battery

    Batré siklus jero DET

    Batré asam timbal-asam anu disegel dina siklus jero sampurna nyumponan sarat tina seueur aplikasi anu béda, kalebet telekomunikasi, alat médis bumi (HME) / mobilitas, sareng dasarna henteu kedah nambihan cai sulingan dina umur jasa.

    Ogé boga ciri résistansi shock, résistansi suhu luhur, volume leutik sarta ngurangan diri leutik.

    Tim pamekaran kami ngagabungkeun paménta pasar sareng optimasi desain, pilihan komponén precision sareng prosés manufaktur canggih pikeun ngahasilkeun solusi batré anu paling murah pikeun aplikasi ayeuna.

  • Solar Gel Range VRLA Battery

    Solar Gél ​​Range VRLA Batré

    Solar Gel Range VRLA ngadopsi monobloc éléktrolit gelled anu dirarancang pikeun nawiskeun kakuatan anu dipercaya, bebas pangropéa pikeun aplikasi énergi anu tiasa dianyari dimana siklus jero sering diperyogikeun sareng pangropéa minimum anu dipikahoyong.

  • VRLA Assembly Indoor Cabinet Solution

    VRLA Majelis Jero rohangan Kabinet Solusi

    cabinets assembly batré DET VRLA pisan awét, sarta gampang pikeun masang.

    Direkayasa pikeun dianggo sareng seueur jinis modél terminal batré, kabinét ieu tiasa nyocogkeun kana rupa-rupa aplikasi.

    Solusi ieu tiasa disaluyukeun sareng fleksibel pikeun ngadukung sarat aplikasi anjeun.

    Merk: DET

    Sertipikat: ISO

  • 2~3 Layers Metal Car UPS Industrial Battery Storage Retail Display Rack

    2 ~ 3 Lapisan Metal Mobil UPS Industrial Batre Panyimpenan Retail Témbongkeun rak

    Det kakuatan VRLA rak batré awét sarta gampang pikeun masang.

    Dirancang pikeun sabagéan ageung model terminal batré, rak ieu cocog pikeun rupa-rupa aplikasi.

    Ieu bisa dipasang dina kombinasi kalayan leuwih rak batré VRLA kalawan ukuran rak custom.

Naha anjeun milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan produk profésional sareng solusi kakuatan DET Power?Kami ngagaduhan tim ahli anu siap ngabantosan anjeun salawasna.Punten eusian formulir sareng wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas.