Kami mitra konsumén urang ti mimiti kontak ka layanan sanggeus-jualan.Salaku konsultan téknis, urang ngabahas sarat jeung konsumén urang jeung ngamekarkeun solusi nu ngaronjatkeun efisiensi sarta nilai tambah.Sapanjang sadayana - ranté prosés anu disertipikasi ISO 9001 - kami nawiskeun pakét solusi anu paling pikaresepeun.

Sajarah Pangwangunan

2018

Kami salawasna dina jalan.

2017

Perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem standar manajemén hak cipta intelektual GB / T29490
"Teknologi konci, alat-alat lengkep sareng aplikasi pulo / basisir dumasar-kakuatan luhur sistem catu daya husus" meunang hadiah husus tina Cina industri mesin elmu pangaweruh jeung pangajén.

2016

Patén penemuan "alat sareng metode pikeun ngawujudkeun peralihan anu mulus tina sambungan inverter grid / off grid" meunang patén Cina Excellence Award.
"Teknologi konci sareng aplikasi suplai kakuatan konverter khusus MW pikeun Téknik Basisir" meunang hadiah kahiji panghargaan kamajuan ilmiah sareng téknologi nasional.

2015

Perusahaan ieu dipeunteun salaku "perusahaan demonstrasi paripolah anu standar".

2014

Perusahaan lulus "ISO18001 Mikrobiologi Kaséhatan sareng Sistem Manajemén Kasalametan"
Perusahaan parantos lulus "gjb9001b peralatan senjata sertifikasi sistem manajemen kualitas"

2013

Perusahaan parantos nampi "panalungtikan ilmiah sareng lisénsi produksi senjata sareng alat" anu dikaluarkeun ku Administrasi Negara Élmu, Téknologi sareng Industri pikeun Pertahanan Nasional.

2012

Perusahaan ieu dipeunteun salaku "Perusahaan Demonstrasi Harta Intelektual Guangdong".

2011

Diakuan salaku "unit kualifikasi karusiahan tilu tingkat" ku Komite Sertifikasi Kualifikasi Rahasia militér Guangdong.

2010

Merek dagang kadaptar tina perusahaan dipeunteun salaku "merek dagang terkenal Cina";
Perusahaan ieu dipilih salaku "perusahaan pilot inovatif nasional".

2009

perusahaan ieu deui dileler judul "konci tinggi-tech perusahaan tina Plan obor nasional".
Perusahaan ieu dipeunteun salaku salah sahiji 50 "perusahaan tulang tonggong industri manufaktur peralatan di Propinsi Guangdong".
perusahaan dileler judul "perusahaan canggih di Propinsi Guangdong".

2008

Pasokan listrik anu teu tiasa diganggu patén-patén panemuan meunang "Penghargaan Emas Patén Cina".
Perusahaan ieu diangkat salaku unit kalakuan "sub Komite Téknis catu daya uninterruptible Komite Téknis Standarisasi Listrik Nasional Daya".
Perusahaan ieu dipeunteun salaku AAAA "perusahaan paripolah anu standar".
Workstation panalungtikan postdoctoral diadegkeun.
Produk kakuatan darurat EPS dipeunteun salaku "produk merek terkenal Propinsi Guangdong".

2007

Pausahaan ieu dipikawanoh salaku "perusahaan sains jeung téhnologi swasta Guangdong" jeung "perusahaan tinggi-tech Guangdong".


Naha anjeun milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan produk profésional sareng solusi kakuatan DET Power?Kami ngagaduhan tim ahli anu siap ngabantosan anjeun salawasna.Punten eusian formulir sareng wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas.