Katerangan pondok:

Batré asam timbal sareng terminal hareup DET dirarancang khusus pikeun aplikasi telekomunikasi, kalayan umur muatan ngambang 12 taun.

Plat melengkung 3D anu kandel, rumus témpél khusus sareng téknologi pemisah AGM panganyarna diadopsi.

kinerja stabil, konsistensi alus, cocog pikeun kasempetan telekomunikasi outdoor sarta aplikasi kakuatan cadangan lianna.

Struktur panjang sareng sempit sareng desain terminal payun ngagampangkeun dipasang sareng mertahankeun, sareng ukuranana cocog pisan sareng 19'/ 23'kabinét standar / rak.


Rincian produk

DATA Téknis

KASUS SUKSES

Ngundeur

Pangwangunan:

https://www.det-power.com/det-smart-powerwall-5kwh-7kwh-10kwh-lifepo4-battery-product/

Bisa diandelkeun

  • Kahirupan siklus panjang sareng 5000 siklus
  • Litium beusi fosfat sél stabilitas tinggi, panas kaluar kontrol, euweuh seuneu
  • Sistim BMS multi-lapisan ensures reliabiliti lapisan batré litium ku lapisan
  • Peringatan awal anu cekap, laporan peringatan dini dina suhu, mastikeun kasalametan

Efisien

  • Kapadetan énergi anu luhur, ngahémat 70% aréa lantai dibandingkeun sareng asam kalungguhan
  • Sistem manajemén batré calakan ngahémat 80% tina biaya operasi sareng pangropéa sapopoé

Basajan

  • Téknologi babagi ayeuna aktip ngarojong pergaulan accu anyar jeung heubeul, sarta ékspansi kapasitas basajan
  • Kontrol babagi tegangan calakan, ngarojong jumlah diferensiasi modul litium jeung hibrid
2

Aplikasi:

• suplai kakuatan Uninterrupted
• Kaamanan & sistem alarm seuneu
• Laboratorium & alat uji
• alat-alat pangimeutan
• parabot Telecom
• cahaya darurat
• parabot kakuatan
• alat médis
• éléktronika konsumén
• parabot portabel
• Toys jeung hobi
• instrumen Kelautan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • DET PowerWall Smart Series

    Modél / Parameter

    DETPW-4860

    DETPW-48100

    DETPW-48150

    DETPW-48200

    Dasar
    Tegangan Normal [V] 48/51.2 48/51.2 48/51.2 48/51.2
    Kapasitas Normal [Ah] 60 100 150 200
    Tegangan Operasi [V] 45~56 45~56 45~56 45~56
    Énergi dipeunteun [kWh] 2.9 4.8 7.2 9.6
    Jenis Batré Li-on (LFP) Li-on (LFP) Li-on (LFP) Li-on (LFP)
    Ah Efisiensi [%] 99.5 99.5 99.5 99.5
    Efisiensi Wh [%] 96 96 96 96
    Daya Standar [kW] 2.9 4.8 4.8 4.8
    Disarankeun ngecas arus [A] 30 50 50 50
    Arus Ngecas Maksimum [A] 70 100 100 100
    Ukuran (L * W * H) [mm] 400*530*120 400*530*200 400*530*200 400*530*200
    Beurat [Kg] 30 45 53 89
    Komunikasi
    Batré ka Inverter RS485/CAN 2.0 RS485/CAN 2.0 RS485/CAN 2.0 RS485/CAN 2.0
    Batré ka Batré/BMS RS485 RS485 RS485 RS485
    Aplikasi WIFI Pilihan Pilihan Pilihan Pilihan
    Indikator Kapasitas 4LED (25%, 50%, 75%, 100%)
    Hurungkeun / OFF Tombol Tombol Tombol Tombol
    Lingkungan
    Suhu Operasi [℃] -10 nepi ka 55 -10 nepi ka 55 -10 nepi ka 55 -10 nepi ka 55
    Kalembaban Relatip [%] 5 nepi ka 95 5 nepi ka 95 5 nepi ka 95 5 nepi ka 95
    Jangkungna [m] Di handap 2000 Di handap 2000 Di handap 2000 Di handap 2000
    Siklus Kahirupan [80% DOD] > 5000 Siklus > 5000 Siklus > 5000 Siklus > 5000 Siklus
    Sambungan Paralel Max.16pcs Max.16pcs Max.16pcs Max.16pcs
    Garansi [Taun] 5 5 5 5