• Long life  cycle battery

    Batré daur hirup panjang

    batré timah-asam disegel panjang-umur sampurna nyumponan sarat tina seueur aplikasi anu béda, kalebet telekomunikasi, alat médis bumi (HME) / mobilitas, sareng dasarna henteu kedah nambihan cai sulingan dina umur jasa.

    Ogé boga ciri résistansi shock, résistansi suhu luhur, volume leutik sarta ngurangan diri leutik.

    Tim pamekaran kami ngagabungkeun paménta pasar sareng optimasi desain, pilihan komponén precision sareng prosés manufaktur canggih pikeun ngahasilkeun solusi batré anu paling murah pikeun aplikasi ayeuna.

Naha anjeun milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan produk profésional sareng solusi kakuatan DET Power?Kami ngagaduhan tim ahli anu siap ngabantosan anjeun salawasna.Punten eusian formulir sareng wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas.