Katerangan pondok:

Smart 48V / 51.2V LiFePO4 ngeusi batre sareng ékualiser ékualiser

Equalization calakan: discharging jeung ngecas

Ékualiser tunggal max 64pcs Ngadukung langkung ékualiser pikeun paralel dina panyimpenan Wadahna

Support kontrol pinter: WIFI, SMNP

Ékualiser DET POWER mangrupikeun séri produk batré litium 48V anu dianggo dina paralel kapasitas luhur.Numutkeun sababaraha taun pangalaman téknis BMS, éta tiasa nyayogikeun solusi pikeun tegangan paralel sareng kasaimbangan ayeuna sajumlah ageung bungkus batré litium, sareng tiasa cocog sareng komunikasi inverters mainstream di pasar, ku kituna ngirangan operasi. ongkos pikeun konsumén

 


Rincian produk

DATA Téknis

KASUS SUKSES

Ngundeur

https://www.det-power.com/smart-48v-lifepo4-battery-charge-and-discharge-equalizer-product/

Skenario Aplikasi

Sambungan paralel batré litium 48V sareng 51.2v kalayan komunikasi: kabinét paralel, rak sareng wadah panyimpen énergi tina sababaraha batré

Front@700
Rack 48V100Ah@700
Container 48V100Ah@700

Kaahlian & Kaahlian Kami

Ékualiser Det mangrupikeun séri produk batré litium 48V anu dianggo dina paralel kapasitas luhur.Numutkeun sababaraha taun pangalaman téknis BMS, éta tiasa nyayogikeun solusi pikeun tegangan paralel sareng kasaimbangan ayeuna sajumlah ageung bungkus batré litium, sareng tiasa cocog sareng komunikasi inverters mainstream di pasar, ku kituna ngirangan operasi. ongkos pikeun konsumén

Voltaseu
%
ayeuna
%
merek inverter cocog
%

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Proyék Parameter
    Modél DT-EP4864
    Equalizing tegangan 48/51.2V
    MaxEqualizingQTY 64 PCS (Extensible)
    Ukuran W×D×H (mm) 482(440)×348×133
    Beurat Ngeunaan5KG
    tegangan gawé 12-48.4V
    Gawérentang suhu -20 ~ 60 ℃
    Komunikasi ngawaskeun RS232RS485BISA
    Equalizer Max paralel 8 PCS

    equalizer battery 48V

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Naha anjeun milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan produk profésional sareng solusi kakuatan DET Power?Kami ngagaduhan tim ahli anu siap ngabantosan anjeun salawasna.Punten eusian formulir sareng wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas.