• DET power VRLA battery(AGM & Gel)

    batré VRLA kakuatan DET (AGM & gél)

    DET Power klep dikawasa disegel batré kalungguhan-asam disebut oge "pangropéa batré bébas".

    Résin epoxy disegel husus, cangkang alur jeung struktur panutup, kitu ogé jalur sealing panjang pikeun terminal sarta konektor anu diadopsi pikeun mastikeun yén klep dikawasa disegel batré kalungguhan-asam boga résistansi leakage alus teuing, sarta hirup husus nyaéta panjang (nepi ka 1200 kali). ), kapasitas cukup, konduktivitas alus tur rupa-rupa suhu, Hal ieu loba dipaké dina sagala lapisan kahirupan.

  • VRLA Assembly Indoor Cabinet Solution

    VRLA Majelis Jero rohangan Kabinet Solusi

    cabinets assembly batré DET VRLA pisan awét, sarta gampang pikeun masang.

    Direkayasa pikeun dianggo sareng seueur jinis modél terminal batré, kabinét ieu tiasa nyocogkeun kana rupa-rupa aplikasi.

    Solusi ieu tiasa disaluyukeun sareng fleksibel pikeun ngadukung sarat aplikasi anjeun.

    Merk: DET

    Sertipikat: ISO

Naha anjeun milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan produk profésional sareng solusi kakuatan DET Power?Kami ngagaduhan tim ahli anu siap ngabantosan anjeun salawasna.Punten eusian formulir sareng wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas.