• Front Terminal DET battery

    Hareup Terminal batré DET

    batré Terminal Front DET

    Batré asam timbal sareng terminal hareup DET dirarancang khusus pikeun aplikasi telekomunikasi, kalayan umur muatan ngambang 12 taun.Plat melengkung 3D anu kandel, rumus témpél khusus sareng téknologi pemisah AGM panganyarna diadopsi.

    kinerja stabil, konsistensi alus, cocog pikeun kasempetan telekomunikasi outdoor sarta aplikasi kakuatan cadangan lianna.

    Struktur anu panjang sareng sempit sareng desain terminal payun ngagampangkeun masang sareng ngajaga, sareng ukuranana cocog pisan sareng kabinét / rak standar 19 / 23.

Naha anjeun milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan produk profésional sareng solusi kakuatan DET Power?Kami ngagaduhan tim ahli anu siap ngabantosan anjeun salawasna.Punten eusian formulir sareng wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas.