图片1

Paket batré litium beusi fosfatDipikaresep ku seueur fans kusabab beuratna anu langkung hampang dina kapasitas anu sami, kapasitas batré litium mangrupikeun salah sahiji indikator kinerja anu penting pikeun ngukur kinerja batré, nalika discharged, tegangan batré litium laun-laun bakal turun kalayan jalanna kakuatan, tur aya slope.This considerable kertas bakal ngajawab misteri tegangan jeung kapasitas pak batré litium beusi fosfat.
1) Kapasitas pak batré beusi fosfat litium:
Kapasitas bungkus batré litium mangrupikeun salah sahiji indikator kinerja anu penting pikeun ngukur kinerja batré, éta nunjukkeun kakuatan anu dileupaskeun ku batré dina kaayaan anu tangtu (laju discharge, suhu, tegangan terminasi, jsb.) (tiasa nganggo JS-150D pikeun ngaleupaskeun. test), nyaeta, kapasitas batré, biasana dina jam. Kapasitas batré litium dibagi kana kapasitas sabenerna, kapasitas teoritis jeung dipeunteun kapasitas nurutkeun kaayaan béda.Rumus itungan kapasitas batré C nyaéta C = t0It1dt, sarta batréna dibagi kana éléktroda positif jeung negatif.

2) Tegangan batré litium beusi fosfat:

batré litium beusi fosfat nujul kana batré litium-ion ngagunakeun litium beusi fosfat salaku katoda material.The bahan katoda batré ion litium utamana ngawengku litium kobalt oksida, litium mangan oksida, asam litium nikel, bahan ternary, litium beusi fosfat jeung saterusna .
Tegangan ngecas batré litium beusi fosfat pak kedah disetel dina 3.65v, tegangan nominal 3.2v, tegangan ngecas maksimum tiasa 20% leuwih luhur ti tegangan nominal, tapi tegangan teuing tinggi ngaruksak batréna, tegangan 3.6v nyaeta leuwih handap indéks ieu, euweuh overcharge.Lithium pak batré lamun diatur 3.0v minimum kudu ngecas, lajeng 3.4v ti 0.4v minimum, 0.6v ti 0.6 v bisa ngaleupaskeun satengah tina kakuatan, nyaeta, unggal muatan, leuwih ti 3.4v pamakéan waktos, sabab batre pamakéan kali, jadi hirup ngaronjat ku satengah, jadi dina kasus teu ngaruksak batréna, ningkatkeun tegangan ngecas, baris ngaronjatkeun umur batre litium.

图片2

 

3) Naon hubungan antara tegangan pak jeung kapasitas pak batré litium beusi fosfat?
Umumna disebutkeun, nu leuwih luhur muatan na tegangan ngurangan tina pak batré litium beusi fosfat, nu gede capacity.The ngecas na tegangan ngurangan tina accu litium bahan béda béda, sarta panghandapna nyaéta batré litium beusi fosfat. Salaku kapasitas. nurun, tegangan nurun, sarta kapasitas anu leutik lamun tegangan handap rating nu.
1. Pikeun batré anu sarua, kalawan kapasitas residual sarua, nilai tegangan variasina alatan ukuran arus ngurangan. Nu leuwih luhur arus ngurangan, nu handap tegangan. Dina henteuna arus ayeuna, tegangan pangluhurna hadir. .
2. Dampak suhu ambient dina tegangan pak batré litium.Nu nurunkeun suhu, nu handap tegangan batré tina kapasitas sarua.
3. Dampak siklus dina platform ngurangan batré.Salaku siklus proceeds, platform ngurangan tina batré litium-ion condong deteriorate.The ngurangan platform ngurangan. Jadi kapasitas digambarkeun ku tegangan sarua ogé robah sasuai.
4. pabrik béda, kapasitas béda tina batré ion litium, platform ngurangan maranéhna rada béda.
5. The platform ngurangan tina tipena béda bahan éléktroda téh rada different.The litium kobalt jeung mangan litium ngurangan platform sagemblengna béda.
Sadaya ieu bakal nyababkeun turun naik tegangan sareng bédana tegangan, ngajantenkeun kapasitas tampilan pak batré beusi fosfat litium teu stabil.

Kapasitas batré litium nujul kana ukuran daya panyimpen batré. Tegangan tina pak batré beusi fosfat litium parantos turun nalika prosés ngaleupaskeun, sapertos batré 3.6v, 19ah, 19ah kapasitas henteu nempatkeun ka 0v, tapi 2. sababaraha atawa 3. Nalika, kapasitas ngurangan nyaeta 19ah, lamun nempatkeun ka 0v, kapasitas bakal saeutik leuwih ti 19, teuing nempatkeun, bakal ngaruksak kahirupan batréna.

100%—-4.20V100%—-4.20V
90%—–4.06V90%—–3.97V
80%—–3.98V80%—–3.87V
70%—–3.92V70%—–3.79V
60%—–3.87V60%—–3.73V
50%—–3.82V50%—–3.68V
40%—–3.79V40%—–3.65V
30%—–3.77V30%—–3.62V
20%—–3.74V20%—–3.58V
10%—–3.68V10%—–3.51V
5%——3.45V5%——3.42V
0%——3.00V0%——3.00V

Di luhur nyaéta hubungan antara voltase pak batré beusi fosfat litium sareng kapasitas, dina henteuna arus, voltase paling luhur, langkung handap suhu, langkung handap tegangan kapasitas anu sami tina batré litium. Umumna diomongkeun, langkung luhur. muatan jeung tegangan ngurangan batré litium beusi fosfat, nu gede kapasitas na.


waktos pos: Apr-11-2022
Naha anjeun milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan produk profésional sareng solusi kakuatan DET Power?Kami ngagaduhan tim ahli anu siap ngabantosan anjeun salawasna.Punten eusian formulir sareng wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas.