Dina 30 Juli, kahuruan lumangsung dina proyék panyimpen énérgi "Victoria batré" Australia nganggo sistem Tesla Megapack, salah sahiji proyék neundeun énergi batré panggedéna di dunya.Kacilakaan henteu ngabalukarkeun korban jiwa.Saatos kacilakaan éta, CEO Tesla musk tweeted yén "Prometheus Unbound"

"Batre Victoria" dina seuneu

Numutkeun kana Reuters dina 30 Juli, "batré Victoria" dina seuneu masih diuji.Proyék ieu dirojong ku pamaréntah Australia kalayan $ 160 juta.Hal ieu dioperasikeun ku raksasa énergi renewable Perancis neoen sarta ngagunakeun sistem batré Tesla Megapack.Asalna direncanakeun bakal dianggo dina bulan Désémber taun ieu, nyaéta usum panas Australia.
Jam 10:30 isuk éta, batré litium 13 ton di pembangkit listrik kahuruan.Nurutkeun kana média téhnologi Britania "ITpro", leuwih ti 30 mesin seuneu jeung ngeunaan 150 patugas pemadam kebakaran milu dina nyalametkeun teh.Departemen Seuneu Australia ngomong yén seuneu ngabalukarkeun euweuh korban jiwa.Aranjeunna nyobian nyegah seuneu tina nyebarkeun ka sistem batré séjén tina pabrik neundeun énergi.
Numutkeun pernyataan neoen, kusabab pembangkit listrik parantos dipegatkeun tina jaringan listrik, kacilakaan éta moal mangaruhan catu daya lokal.Tapi, seuneu nyababkeun peringatan haseup beracun, sareng otoritas maréntahkeun warga di pinggiran caket dieu pikeun nutup panto sareng jandéla, mareuman sistem pemanasan sareng penyejukan, sareng mawa piaraan ka jero rohangan.A resmi ilmiah sumping ka adegan pikeun ngawas atmosfir, sarta tim UAV profésional ieu deployed pikeun ngawas seuneu.
Ayeuna, teu aya pernyataan ngeunaan anu ngabalukarkeun kacilakaan éta.Tesla, panyadia batré, henteu ngabales patarosan média.CEO na kasturi tweeted "Prometheus geus liberated" sanggeus kacilakaan éta, tapi di wewengkon comment handap, teu saurang ogé sigana geus noticed seuneu di Australia.

Sumber: Panyimpen énergi Tesla, Administrasi Seuneu Nasional Australia

Numutkeun kana warta konsumen sareng saluran bisnis AS (CNBC) dilaporkeun dina kaping 30, "Batre Victoria" mangrupikeun salah sahiji proyék panyimpen énergi batré anu panggedéna di dunya.Kusabab Victoria, Australia, dimana eta lokasina, geus diusulkeun pikeun ngaronjatkeun proporsi énergi renewable ka 50% ku 2030, proyék badag ieu mangrupa significance hébat pikeun mantuan nagara ngamajukeun énergi renewable teu stabil.
Panyimpen énergi ogé mangrupikeun arah gaya anu penting pikeun Tesla.Sistem batré megapacks dina kacilakaan ieu téh batré super badag dibuka ku Tesla pikeun sektor publik di 2019. Taun ieu, Tesla ngumumkeun harga na - dimimitian dina $1 juta, fee pangropéa taunan $6570, paningkatan 2% per taun.
Dina sauran konperénsi tanggal 26, kasturi khusus nyarioskeun usaha panyimpen énergi perusahaan anu ngembang, nyatakeun yén paménta batré produk rumah tangga Tesla Powerwall parantos langkung ti 1 juta, sareng kapasitas produksi megapacks, produk utilitas umum, parantos dijual ku perusahaan. tungtung 2022.
Divisi produksi sareng neundeun énergi Tesla ngagaduhan pendapatan $ 801 juta dina kuartal kadua taun ieu.Musk percaya yén kauntungan tina bisnis panyimpen énergi hiji dinten bakal nyusul atanapi ngaleuwihan kauntungan tina bisnis mobil sareng treuk na.

>>Sumber: jaringan panitén

 


waktos pos: Aug-12-2021
Naha anjeun milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan produk profésional sareng solusi kakuatan DET Power?Kami ngagaduhan tim ahli anu siap ngabantosan anjeun salawasna.Punten eusian formulir sareng wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas.