battery factoryban
  • DET Smart Powerwall 5kwh 7kwh 10kwh LiFePo4 battery

    DET Smart Powerwall 5kwh 7kwh 10kwh LiFePo4 batré

    Batré asam-timah sareng terminal hareup DET dirancang khusus pikeun aplikasi télékomunikasi, kalayan umur muatan anu ngambang 12 taun.

    Pelat melengkung 3D kandel, rumus némpelkeun khusus sareng téknologi SEPARATAS pamisah panganyarna diadopsi.

    Kinerja anu stabil, konsistensi anu saé, cocog pikeun acara telekomunikasi luar sareng aplikasi cadangan listrik sanés.

    Struktur panjang sareng sempit sareng desain terminal payun ngajantenkeun gampang dipasang sareng dirawat, sareng ukuranana sampurna cocog sareng 19 / 23 kabinet baku / rak.

  • DET 48V Lithium Battery Pack

    DET 48V Batré Litium Batré

    DET 48V Batré Litium Batré

    Paket DET LiFePo4 mangrupikeun leyuran sistem panyimpen énergi batré anu dikembangkeun ku detai, anu ngagaduhan kaunggulan kasalametan sareng reliabilitas, umur palayanan anu panjang, daérah lantai alit, operasi sareng perawatan anu saderhana.

    Sél fosfat beusi litium diadopsi, nyaéta sél anu paling aman dina batré litium.

    Téknologi kontrol bagi hasil aktif anu unik di industri ngadukung pergaulan batréna anu lami sareng anu énggal, nyata ngirangan capex.

    Sistem multi lapisan BMS, digabungkeun sareng sistem GRPS / APP, sadar manajemén calakan batré sareng ngirangan pisan OPEX.

  • DET lifePo4 3.2V Battery Cells

    DET lifePo4 3.2V Sél Batré

    Kapadetan énergi det LiFePO4 tinggi, sareng kapadetan énergi cangkang aluminium pasagi LiFePO4 batréna 180wh / kg Batréna ngagaduhan kinerja kaamanan anu saé, struktur batréna moal robih salami prosés ngecas sareng ngecas, sareng éta moal kaduruk sareng ngabeledug.

    Sumawona, éta masih aman pisan bahkan dina kaayaan anu khusus sapertos sirkuit pondok, overcharge, ékstrusi sareng jarum, kalayan umur siklus anu panjang. Hirup siklus 1C tina batré LiFePO4 umumna langkung ti 3500 kali,

  • 48V LifePO4 Home Energy Storage Series

    48V LifePO4 Bumi Energy Storage Series

    Rangkaian panyimpenan énergi kulawarga nyaéta DET POWER Solusi sistem panyimpen énergi batré tipe kabinét anu dikembangkeun ku perusahaan listrik parantos ngahijikeun batré nyimpen énérgi kalayan kapasitas ékspansi ageung, rohangan alit, gerakan anu merenah sareng pisibilitas inpormasi.

    Batré terintegrasi tipe kabinét tiasa ngaluarkeun batré unggal modul sacara stabil ngalangkungan ékualiser BMS, anu ngajantenkeun umur batre langkung lami.

    Batré LiFePO4 dihasilkeun ku perusahaan urang gaduh résistansi suhu luhur, kisaran kapasitas ageung, beurat enteng sareng beurat enteng Fitur téknologi bebas polusi, pangwangunan gancang, sareng disambut ku pangguna.

    Ieu mangrupikeun pilihan kahiji pikeun larutan batré paménta tinggi

  • A-3 12V LiFePO4 Series Pack

    A-3 12V LiFePO4 Series Pack

    Batré litium 12.8v mangrupikeun gaganti batré asam 12V.

    Dina taun 2020, pangsa pasar batré asam-lead bakal langkung ti 63%, anu seueur dianggo dina alat komunikasi, catu daya sayaga sareng sistem tanaga surya.

    Nanging, kusabab biaya perawatanna anu luhur, umur batre anu pondok sareng polusi anu hébat kana lingkungan, éta laun-laun diganti ku aki-aki lithium-ion.

    Dipiharep pangsa pasar batré lithium-ion bakal dibalikkeun janten batré super-asam lead dina 2026.

    Tegangan unit batré LiFePO4 nyaéta 3.2V, sareng tegangan gabungan sami sareng batré lead-acid.

    Dina volume anu sami, batré LiFePO4 ngagaduhan kapadetan énergi anu langkung ageung sareng beurat anu langkung enteng.

    Kanggo waktos ayeuna, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngagentos batré asam-lead

Naha anjeun milari inpormasi lengkep ngeunaan produk propésional sareng solusi kakuatan DET Power? Kami gaduh tim ahli siap ngabantosan anjeun salawasna. Punten eusian formulir sareng perwakilan penjualan kami bakal ngahubungi anjeun sakedap.